ABD Elçiliği Ticaret Müsteşarlığı NPE Plastik Fuari 2018 Delegasyonu
Amerikan Büyükelçiliği Ticaret Müsteşarlığı A.B.D. ve Türkiye’nin arasındaki ticaret hacmini arttırmaya ve iki ülkenin firmalarının ortak çalışmalar geliştirmelerine destek olmaya yönelik programlar yürütmektedir. Bu çerçevede 7-11 Mayıs, 2018 tarihlerinde Orlando’da gerçekleşecek NPE 2018’e Türk iş adamlarından oluşan bir heyet götürülecektir.
NPE 2018 Uluslararası Plastik Show, A.B.D.’deki uluslararası ticaret fuarlarının en büyük ve en eski olanlarından birisidir. Her üç yılda bir, 2000’in üzerindeki kat ilimcisi ile hemen hemen bütün plastik ve elastomer endüstrisini bir araya getirir: makine ve ekipman üreticileri, hammadde tedarikçileri, lamineciler, kuvvetlendirilmiş plastik ürünü üreticileri, plastik film ve levha üreticileri ve alet ile kalıp üreticileri. Sonuç olarak, her üç yılda bir bu etkinliğin plastik endüstrisine çok önemli etkisi olmaktadır ve de aynı zamanda bu endüstride seminerleri ve teknik konferansları ile en büyük eğitsel olaydır. Konusunda tek olan NPE Fuarı, ABD Ticaret Bakanlığı tarafından resmi olarak onaylanmış bir fuardır.
Amerikan Ticaret Müsteşarlığı resmi delegasyon üyesi olarak aşağıdaki ayrıcalıklardan faydalanabileceksiniz:
• Vize Davet Mektubu
• Fuar alanına Ücretsiz Giriş (fuar alanında kayıt halinde ücret $200’dir.)
• Ücretli olan Profesyonel/Eğitim Sempozyumların Bazılarında %10 İndirim Hakkı
• Delegasyona Yaka Kartlarının Sıra Beklemeden Temini
• İlk Gün Fuar Alanının Tanıtımı Amaçlı Toplantı
• Uluslararası Ticaret Merkezinin Ücretsiz Kullanım Hakkı (buluşma/dinlenme noktası, çay & kahve & bazı ikramlar, toplantı odalarının özel toplantılar amaçlı kullanımı, ücretsiz wi-fi)
• Delegasyon Üyelerinin Talep Ettiği Katılımcı Amerikalı Şirketlerle Birebir Toplantılarının Organizasyonu
• Talep edilen teknolojilerin ABD Ticaret Bakanlığı ofislerince araştırılması ve NPE katılımcıları ile heyet katılımcılarının eşleştirilmesi
• Uluslararası resmi heyetler resepsiyonuna katılım
Amerikan Ticaret Müsteşarlığı olarak, Türk Dışişleri Bakanlığı Vakfı kurulusu olan TURAŞ Turizm ile delegasyon için bir seyahat programı hazırlanmıştır ve aşağıdaki linkte sunulmaktadır. Buradan da görülebileceği üzere, delegasyona katılımınız için iki model sunulmaktadır:
1) TURAŞ’ın hazırladığı seyahat programınıza katilim ile
2) Kendi seyahat programınız ile ABD Ticaret Müsteşarlığı resmi delegasyonuna katılarak
Katılım kararınız ve başvuru için son tarih, 16 Mart, 2018, Cuma, saat 17’dir. Katilim kararınız olumlu olur ise, ilişik formu doldurup, [email protected] adresine göndermeniz rica olunur. Tel: (232) 441-2446. Seyahat ile ilgili tüm sorularınız için lütfen resmi organizasyon firması TURAŞ Turizm firmasından Berk Seçgin Yıldız ile (312) 284-4600, dâhili: 127 veya (532) 570-1619 telefon numaralarından irtibata geçiniz.
Ayrıntı bilgi ve başvuru formumu için tıklayınız.
Yaprak Çakılcıoğlu
STK’lar ile İletişim Koordinatörü
ABD Büyükelçiliği Ticaret Müsteşarlığı, Ankara